Translife Revelation hrvatski

Otkriće dvostruke matrice mijenja tijek ljudske povijesti i otvara put čovjekovom oslobođenju

 

Poštovani čitatelju

Knjiga Translife Revelation – Slobodne duše je u fazi prevođenja s talijanskog na sve svjetske jezike. Dobrovoljni prevoditelji trenutno aktivno rade na dosad neviđenom procesu njenog objavljivanja širom naše planete.

Translife Revelation nije obična knjiga. Spoznajno predstavlja cilj na putu prema ljudskom oslobođenju kojem su od pamtivijeka težili prosvjetitelji poput Budde, Oshoa, Tolteka, Krishnamurtija, Gurdjieffa pa sve do autora filma „The Matrix“ u vlastitoj potrazi za matičnom informacijom prisutnoj u jedinstvenom polju informacija. Cilj koji smo mogli doseći tek sada kroz razvoj novih i starih znanstvenih vještina, kao što su energetika, kvantna mehanika, sociobiologija, biologija, fizika te neuroznanosti, ujedinjenih u evoluciju duhovnosti oslobođene svih dogmi i dualnosti. Bez razvoja tih znanosti ne bi bilo moguće dešifrirati matičnu informaciju koja bi tako i dalje ostala tek nedokaziva teza.

Rad na projektu Translife Revelation započinje 2012. godine u pisanom obliku jer je otpočetka bilo jasno da službeni kanali ne bi nikada podijelili otkriće s javnošću i jer je pisana riječ najbolji mogući instrument za detaljan prikaz dvostruke matrice i njenih iznimnih implikacija na ljudskom i duhovnom planu.

Nakon tisućljetnog istraživanja, otkriće dvostruke matrice potkrijepljeno čvrstim i nepobitnim znanstvenim dokazima jasno identificira ne biološko živo biće (živuća matrica) koja asimilira i pretvara ljude u robove unoseći im u um program (robovska matrica) koji ih primorava na život u izobličenoj stvarnosti utemeljenoj na lažnim vrijednostima, krivim načelima i životnim ciljevima samo kako bi ih iskoristila u vlastite svrhe.

Živuću matricu je nesvjesno stvorio sam čovjek. Ovo otkriće objašnjava kada i kako je stvorena, kako djeluje, koji su joj ciljevi te koje metode koristi kako bi pretvorila ljude, začete kao slobodna bića, u podređene ljudske stanice.

Zahvaljujući otkriću konačno je postalo moguće detaljno opisati složenu i vrlo široku mrežu podataka programiranih u ljudski um (robovska matrica) te kako se osloboditi od iste i prigrliti univerzalnu ljubav i vlastito JA.

Idućih desetljeća ovo će otkriće dovesti do specijacije ljudske vrste od asimilirane ljudske stanice do duhovno Probuđenog i dakle Slobodnog čovjeka.

Sviće novo doba!

Knjiga, trenutno dostupna u obliku e-booka isključivo za suradnike, će biti objavljena u Italiji u ožujku 2017. godine (izdavačka kuća Europa Edizioni Network Editoriale New Life Book), a po završetku rada na prijevodima te odabiru izdavača i u svim ostalim zemljama.

Tek nakon objave predviđenog datuma izdavanja knjige u pojedinoj zemlji, aktivirati će se web stranice na matičnim jezicima.

U svom finalnom dijelu knjiga govori kojim metodama postići individualno oslobođenje te predstavlja projekte u tijeku:

  • Razvoj projekta „ Planetarno eko selo slobodnih oaza“ koji predviđa reprodukciju oaza u kojima će se koristiti tehnike proizašle iz otkrića dvostruke matrice u procesu oslobađanja čovjeka
  • Razvoj projekta koji predviđa stvaranje teritorijalnih komunikacijskih točaka neophodnih za širenje informacija i kontakt.
  • Razvoj projekta za realizaciju velikih eko sela u svim zemljama.

Registracijom na stranici primit ćeš informativni e-mail o datumu izdavanja knjige u e-book verziji a potom i u tiskanom izdanju.

Sretan put prema novom dobu i vlastitoj slobodi.

Ana Zarić, suradnica Translife Revelation