Translife Revelation slovenski

Odkritje dvojne matrice osvobodi človeka za vedno

 
 

Dragi bralec,

Knjiga Translife Revelation Proste Duše in knjigi posvečena spletna stran so v fazi prevoda. Prostovoljni prevajalci vseh jezikov planeta, aktivno sodelujejo v operaciji razkrivanja in razširjanja brez primere.

TRANSLIFE Revelation je nekaj več kot knjiga, predstavlja vrhunec poti osvoboditve človeka, ki so jo začrtali veliki razsvetljenci od Buddhe do Osha, preko Tolteških šamanov, Krishnamurti, Gurdjieffa, avtorjev filma Matrix in mnogi drugi, kateri so že davno iskali matične podatke in sicer informacije navedene v enotnem področju obveščanja, do katerega je bilo mogoče priti šele sedaj po razvoju novih področij znanosti kot so epigenetika, kvantika, sociobiologija, biologija, fizika in nevroznanost, skupaj z evolucijo nedogmatske duhovnosti  . Brez razvoja teh znanosti, informacije ne bi bilo mogoče dešifrirati in bi ostala le intuicija ki jo  ni mogoče dokazati, kot se je zgodilo v preteklosti.

Priprava Translife Revelation je bila zasnovana leta 2012, kot edini možni način opisa odkritja dvojne-matrice in njenega izjemeneg vpliva na človeškem  in duhovnem področju; ker je bilo takoj jasno, da jo uradni kanali matrice ne bodo nikoli razkrili . Odkritje podprto z neizpodbitnimi znanstvenimi dokazi , natančno opredeljuje, po tisoč letih raziskav, nebiološkio živo bitje (živa-matrica), ki enači in zasužnjuje človeka, tako da mu v možgane vstavi  program (suženjsko-matrico) ki človeka prisili da živi v zavajajoči realnosti lažnih vrednot, napačnih načel in ciljev tako da ga lahko izkoristi  za lastne namere.

Živa-matrica je bila nenamerno ustvarjena z strani človeka, in odkritje pojasnjuje, kdaj in zakaj je nastala, kako deluje, kakšni so njeni cilji in kakšne so metode, ki jih uporablja  da pretvori ljudi , svobodne pri spočetju v zasužnjene človeske celice.

Zahvaljujoč odkritju je tudi mogoče končno natančno začrtati , zapleteno strukturo programa, ki je vstavljen v človeške možgane (suženjska-matrica) in kako se je znebiti in objeti  univerzalno ljubezen in samega sebe.

Odkritje bo vodilo v prihodnjih desetletjih do  človeške speciacije, iz zasužnjene človeške celice do Prebujenega in nato Osvobojenega človek

To je zora nove dobe!

Knjiga ki je sedaj na voljo v e-knjižni različici izključno za člane, bo objavljena v Italiji, v mesecu ......... založnik Europa Edizioni(Uredništvo New Life Book). Sledila bo objava v drugih državah po svetu, po zaključku prevajanja in pošiljanja založnikom v matičnem jeziku. Šele po napovedi datuma izdaje, bodo odprte spletne strani v jezikih, ki se govorijo v posameznih državah.

Knjiga je v svojem končnem delu pojasnjuje metode za osebne osvoboditve in prikazuje projekte v teku:

-razvoj  projekta “Ecovillaggio Planetario di Oasi Liberate”(ekovas Planetarij Osvobojenih Oaz) ki vključuje duplikacijo Oaz v kateri se, in se bodo uporabljale tehnike osvobajanja človeka.

-razvoj projekta ki vključuje kreacijo kapilarnih stičnih informacijskih in kontaktnih točk  na ozemlju;

-razvoj projekta za gradnjo velikih  ekovasi v posameznih državah.

Z registracijo, boste prejeli sporočilo po elektronski pošti o objavi knjige v tiskani in e-knjižni različici (ki bo izšla kasneje).

Srečno pot v novo dobo in osvoboditev samega sebe.


Ingrid Železnjak  sodelavka TRANSLIFE Revelation

 

Elektronska pošta za informacije:

infoslovenski@transliferevelation.org